Zontes na Motopassion sajmu motocikala u Beogradu

Zontes na Motopassion sajmu motocikala u Beogradu

Zontes je još jedne godine bio deo Motopassion sajma motocikala u Beogradu. Posetioci Hale 4 Beogradskog sajma imali su priliku da vide široku ponudu motocikala, ATV vozila, kao i moto opreme od strane različitih proizvođača i brendova. 

Autopromet Motors i Zontes Srbija su ove godine izašli iz okvira prodajnog karaktera sajma i potrudili se da prikažu nešto drugačije. Na sajam su stigli prototipi modela koji su u novembru 2023. godine premijerno prikazani na EICMA sajmu motocikala u Milanu. Publika je imala priliku da upozna novi ADV skuter 501G, kao i nova dva motocikala sa novim trocilindričnim agregatom 703F i 703RR. Ovi modeli se očekuju za 2025. godinu na tržištu Srbije. 

Zontes je u okviru štanda Autopromet Motors izložio celokupnu ponudu ovog brenda na našem tržištu. Prikazani su popularni maksi skuter E350 i skuter D350, kao i model za A1 kategoriju M125. Prvi put su prikazani novi modeli od 125 kubika C125 i G1-125X, a pored njih u ovoj klasi prikazan je i U1 125. Štand su još krasili i motocikli iz serije od 350 kubika, a to su GK 350, 350T, 350X i 350S. 

Autopromet Motors i Zontes Srbija vam se zahvaljuju poseti našeg štanda na ovoj manifestaciji i očekujemo vas u našim salonima. Posetite naše Autopromet Motors salone u Beogradu i Novom Sadu, kao i Car Box salon u Nišu i zakažite test vožnje za naše demo skutere i motocikle.