Novi Zontes modeli premijerno na Motopassion sajmu motociklizma u Beogradu

Novi Zontes modeli premijerno na Motopassion sajmu motociklizma u Beogradu

Premijerno na ovogodišnjem Motopassion sajmu motociklizma imaćete priliku da pored aktuelne ponude našeg brenda, vidite nove Zontes modele, koji su pre samo nekoliko meseci predstavljeni u Milanu na EICMA sajmu. Autopromet Motors je ovom prilikom organizovao 3 modela koja će se prvi put naći pred posetiocima Beogradskog sajma. U pitanju je ADV skuter 501G, kao i novi trocilindrični motocikli 703F i 703RR. Napominjemo da su ovi modeli koncepti i da još uvek nisu ušli u serijsku proizvodnju, kao i da njihove specifikacije mogu biti drugačije od napomenutih.

703F - Avantura više klase

Predstavljen na ovogodišnjoj EICMA manifestaciji, 703F je Zontes-ov ulazak u viši segment Adventure motocikala. Zajedno sa ovim motociklom predstavljen je i njegov novi trocilindrični vodeno hlađeni agregat, koji će za sada deliti sa 703RR modelom. U 703F modelu ovaj agregat razvija snagu od 100KS i obrtni moment od 85Nm. Iako se još uvek radi o konceptu i tačne specifikacije i oprema na modelu koji će ući u proizvodnju nisu poznate, koncept je na pomenutoj manifestaciji posedovao Brembo kočioni sistem, dvokanalni Bosch ABS sistem, duple diskove napred, podesivo vešanje i 21′ žičanu felnu napred.

703RR - Zalazak u Supersport segment

703RR je prvi Supersport model u ponudi našeg brenda. Pogoni ga isti trocilindrični agregat samo sa drugačijim performansama. U 703RR modelu vodeno hlađeni agregat razvija snagu od 110KS i obrtni moment od 75Nm. Kao i kod modela 703F o opremi koja će se naći u specifikaciji modela 703RR kada uđe u prozivodnju je teško pričati, ali koncept nosi Brembo kočioni sistem, dvokanalni ABS, duple diskove napred i veliki TFT ekran.

501G - Prvi Zontes ADV skuter

Zontes-ov prvi ADV skuter privukao je ogromnu pažnju na EICMA sajmu u Milanu. 501G odlikuje atraktivan izgled i predstavljen je sa bogatom opremom za ovaj segment.  Pogoni ga jednocilindrični, vodeno hlađeni agregat koji razvija snagu od 35kW i obrtni moment od 53Nm. Kao i kod prethodna dva modela, u pitanju je koncept i ne znamo u kojoj specifikaciji će serijski model dolaziti, ali je sajamski primerak izložen sa 17” žičanim točkom napred, duplim diskovima, velikim TFT ekranom, dvokanalnim ABS sistemom, J Juan kočionim sistemom, štitnicima za ruke i podesivim vešanjem.

Posetite naš štand u Hali 4 Beogradskog sajmu, u periodu od 21. do 27. marta i zavirite u budućnost našeg brenda.