Open day

Open day

24. juna Autopromet Motors i Zontes ogranizovaće ’’Open Day’’ , događaj na kom će svi moći da se upoznaju sa brendom Zontes, svim raspoloživim modelima i testiraju neke od motocikala i skutera.

Ovom prilikom posetioci će imati priliku da se upoznaju sa celom gamom Zontes-ovih skutera i motocikala. Posetiocima će na raspolaganju da testiraju biti tri različita modela motocikala i dva skutera iz ponude ovog proizvođača. Od skutera moći će da se provozaju novi D350 i E350, prvi maksi skuter ovog proizvođača, a od motocikala adventure model 350T, cafe racer GK350 i G125. Open Day će trajati od 12 do 18h, na adresi Autoput za Zagreb broj 5, ispred Zontes salona.

Gost ove manifestacije biće i Moto Klub Bezbednost, koji će pored pokaznih vežbi na poligonu nuditi specijalne akcije cene za kurs bezbedne vožnje.  

Povodom ovog događaja, Autopromet Motors za sve modele u ponudi nudi pogodnosti do kraja juna ili do isteka zaliha. Uz kupovinu bilo kog skutera,  dobijaju se orignialni SHAD koferi gratis, kao i uz kupovinu modela 350T i 350X. Za modele 350S i GK350, napravljena je nova akcijska cena, a u sradnji sa Moto Klubom Bezbednost uz model GK125, dobija se kurs bezbedne vožnje.

Pozivamo Vas da nas posetite 24. juna od 12 do 18h i upoznate se sa našim brendom i svim novim modelima u našoj gami i da probate neke od njih.

Vidimo se uskoro

Vaš Autopromet Motors