O nama

ZONTES je jedan od brendova kineske kompanije Guangdong Tayo Motorcycle Technology Co. Ltd. koja je 3 puta dobila priznanje za tehnološke inovacije. Grupa ima 256 važnih patenata za izgled, 121 patent za upotrebu, 36 patenata za pronalazak i tehnologiju.

80% naših komponenti je dizajnirano i razvijeno u našem R&D centru, gde imamo više od 600 visoko kvalifikovanih inženjera. Ovo nam omogućava da razvijemo sopstvene patente i takođe garantuje dobru uslugu i kontinuirano poboljšanje naših komponenti. Pored toga, imamo saveze sa velikim dobavljačima komponenti kao što su Bosch, Delphi, Juan… i sa najznačajnijim distributerima u Evropi, sa ciljem da proizvod dopre do kupaca odličnim kvalitetom i kroz profesionalnu prodajnu mrežu.

Zontes motori se proizvode u različitim serijama i modelima, od sportskih motocikala, preko turing motocikala do skutera. Dostupni su u različitim veličinama i kapacitetima motora, što omogućava kupcima da pronađu motocikl koje odgovara njihovim potrebama i željama. Poznati su po svom kvalitetu, pouzdanosti i pristupačnim cenama, kao i dizajnu sa modernim i inovativnim tehnologijama koji im omogućava da se nose sa svakodnevnim izazovima i potrebama vozača.

Autopromet Group je kompanija koja se već preko 25 godina bavi uvozom, prodajom i servisiranjem automobila. Poznati smo po svom kvalitetnom i stručnom osoblju, tradiciji, pouzdanosti, kao i po širokom izboru vozila različitih marki i modela. Od 2022. godine, postali smo bogatiji za još jedan segment – Autopromet Motors. Proširili smo našu ponudu i uveli prodaju dvotočkaša postavši uvoznik, prodavac i ovlašćeni serviser Zontes motora.

Verujemo da ćemo u predstojećim godinama, zajedno sa našim kupcima, nastaviti vožnju verne i pouzdane saradnje, bilo da su u pitanju dva ili četiri točka.