Model
M350
OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Novi M350 nasleđuje dizajn karakterističan za M-seriju Zontes skutera, čiju liniju postavljaju prednji LED farovi. Dobija novi vodeno hlađeni agregat od 350 kubika i sa snagom od 37KS, što ovaj skuter čini jednim od najjačih u klasi!

Dobija novi, veći TFT ekran, koji će Vam omogućiti još lakše čitanje informacija. Poseduje sistem paljenja bez ključa, što znači da će Vam ključ ostati u džepu ili rancu. Vizir možete podesiti kako Vam odgovara na dodir jednog dugmeta. Ispod sedišta možete odložiti kacigu, a za sitnije stvari poseduje dve pregrade, u jednoj od njih se nalaze i dva USB priključka za brzo punjenje telefona.

Da vožnja bude bezbedna postaraće se novi sistem za kontrolu proklizavanja, kao i Bosch-ov dvokanalni ABS kočioni sistem sa disk kočnicama. Skuter je lagan, izuzetno okretan i upravljiv. Uveravamo vas da Vas M350 neće ostaviti ravnodušnim.

Dva režima rada – Ekonomični / Sportski

Može se birati između dva režima (E- je režim ekonomične potrošnje goriva, S- je sportski režim) pritiskom na dugme na desnoj ručici, što u potpunosti zadovoljava želju za uštedom goriva tokom putovanja na duže staze i brzim i žestokim odzivom motocikla u gradskim uslovima. Iz režima sa ekonomičnom potrošnjom goriva sistem će se automatski prebaciti u sportski režim ako se broj obrtaja motora poveća na 7000 o/min.

BOSCH ABS

ABS sistem Bosch omogućava vozaču da pouzdano upravljaju skuterom u bilo kojoj neočekivanoj situaciji, bez obzira na stanje kolovoza.

Potpuno LED osvetljenje

Kompletan skuter je opremljen svetlima u LED tehnologiji. Što će omogućiti da noćna vožnja ovog skutera bude užitak.

TFT ekran

Novi M350 u odnosu na prethodnu generaciju M310 dobija i novi, veći TFT displej. Imate mogućnost da izaberete između 4 različita prikaza infromacija na ekranu. Sve potrebne informacije će Vam biti dostupne prilikom vožnje, koji god od 4 tipa prikaza da izaberete.

Elektro-podesivi vizir

Novi M350 poseduje vizir koji možete namestiti kako Vam odgovora, samo na dodir jednog dugmeta. Spustite vizir ako ste na gradskoj vožnji ili ga podesite da Vas više štiti prilikom vožnje na otvorenom putu.

USB punjač

U jednom od dva prednja džepa, kod M350 se nalazi i USB punjač na kom možete puniti svoj telefon u toku vožnje. Poseduje dva tipa USB ulaza, konvencionalni USB ulaz i noviji USB tip C ulaz.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije motocikla

Dužina (mm) 2025
Širina (mm) 790
Visina (mm) 1305
Međuosovinski razmak (mm) 1405
Dozvoljeno opterećenje (kg) 187
Ukupna težina (kg) 177
Min odstojanje od tla (mm) 150
Zapremina rezervoara (L) 12
Visina sedišta (mm) 760

Pogonski agregat

Blok motora Legura aluminijuma
Broj cilindra 1
Širina x Hod klipa (mm) 77 x 74.9
Bregasta osovina SOHC – jedna u glavi cilindra
Hlađenje Vodeno
Gorivo Benzin 95 oktana
Kompresioni odnos 11, 8:1
Radna zapremina (cm3) 349
Napajanje gorivom EFI – el. ubrizgavanje goriva
Sistem ubrizgavanja BOSCH
Sistem paljenja BOSCH elektronsko
Prazan hod (0/min) 1600 +/- 100
Max snaga (kW pri o/min) 27/7500
Max Obr. momenat (Nm. pri 0/min) 38/6000
Transmisija Automatska – CVT

Sistem vešanja, ostalo

Ram Čelični
Tip guma Polu slikovi
Prednji naplatak MT: 3.5 × 15
Zadnji naplatak MT: 3.75 x 14
Prednja guma 120/70-15
Zadnja guma 140/70-14
Prednje kočnice Disk
Zadnje kočnice Disk
Kočioni sistem Dvokanalni ABS
Sistem osvetljenja LED
Baterija
Homologacija EU Euro 5
Finalni pogon

Karakteristike i slike su pokaznog karaktera, proizvođač zadržava prava da specifikacije motora budu drugačije od prikazanih na oficijalnom sajtu.

Karakteristike i slike su pokaznog karaktera, proizvođač zadržava prava da specifikacije motora budu drugačije od prikazanih na oficijalnom sajtu.