Model
E350
OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Prvi Maksi Skuter u Zontes-ovoj liniji skutera, novi E350 je spreman da oduševi svakog ko sedne za njegov upravljač. E350 dobija novi Zontes agregat od 350 kubika i sa snagom od 37KS, što će vozaču ovog skutera omogućiti da, pored lagodne gradske vožnje, izađe na otvoreni put i odveze i dosta veće distance.

Ovaj maksi skuter nije samo maksi po svojoj veličini, već i po nivou opreme koji poseduje, jer je upravo E350 skuter sa najviše opreme u našoj liniji skutera. Pored novog, većeg TFT ekrana u boji, E350 poseduje i dve veće pregrade za odlaganje stvari, od koje je jedna opremljenja sa dva USB ulaza za brzo punjenje telefona. Pored toga E350 ima i jednu manju pregradu ispod displeja, da odložite neke sitnije stvari. Ispod sedišta koji se otvara na daljinski staju čak 2 full-face kacige, što omogućava da odložite i Vašu kacigu, kao i kacigu suvozača. Grejači ručica, pozadinsko osvetljenje komandi i još dosta toga.

Kako bi se uvek osećali bezbedno na ovom skuteru, tu je novi sistem kontrole proklizavanja. Poseduje i najnoviji Bosch-ov dvokanalni ABS kočioni sistem i disk kočnice koje će Vam pružiti sigurnost pri svakom kočenju. Štitnici za ruke dolaze u standardnoj opremi, koji će štititi Vaše ruke od vetra, ali i sačuvati ih ukoliko dođe do neželjenog pada. Tu je i novi širi i viši elektro-podesivi vizir, koji možete podesiti kako Vam odgovara.

Agregat

Najsavremeniji agregat našeg dizajna i proizvodnje. Jednocilindrični motor sa vodenim hlađenjem i snagom od 37 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 38 Nm pri 6000 o/min.

Elektronsko ubrizgavanje

Dva režima isporuke snage: Eco i Sport. BOSCH  sistem ubrizgavanja.

ABS kočioni sistem

E350 poseduje Bosch-ov ABS kočioni sistem koji Vam pruža osećaj bezbednosti pri svakom kočenju.

TFT ekran

Novi E350 poseduje najnoviji TFT ekran u boji, koji omgućava lakše čitanje informacija u toku vožnje. Poseduje 4 različita prikaza informacija na ekranu koju vozač može da po svom izboru da namesti.

Full LED osvetljenje

Novi E350 poseduje kompletno LED osvetljenje, koje vam omogućava lakšu i bezbednu noćnu vožnju, a ovom skuteru daje novu dizajnersku liniju.

Prostor za dve kacige

Novi E350 ispod sedišta krije prostor ne samo za jednu, već za dve full-face kacige što Vam omogućava da posle vožnje odložite svoju, kao i kacigu svog suvozača.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije motocikla

Dužina (mm) 2195
Širina (mm) 795
Visina (mm) 1395
Međuosovinski razmak (mm) 1565
Dozvoljeno opterećenje (kg)
Ukupna težina (kg)
Min odstojanje od tla (mm) 155
Zapremina rezervoara (L) 16
Visina sedišta (mm) 770

Pogonski agregat

Blok motora Legura aluminijuma
Broj cilindra 1
Širina x Hod klipa (mm) 77 x 74.9
Bregasta osovina SOHC – jedna u glavi cilindra
Hlađenje Vodeno
Gorivo Benzin 95 oktana
Kompresioni odnos 11, 8:1
Radna zapremina (cm3) 349
Napajanje gorivom EFI – el. ubrizgavanje goriva
Sistem ubrizgavanja BOSCH
Sistem paljenja Elektronsko
Prazan hod (0/min) 1600 +/- 100
Max snaga (kW pri o/min) 27/7500
Max Obr. momenat (Nm. pri 0/min) 38/6000
Transmisija Automatska – CVT

Sistem vešanja, ostalo

Ram Čelični
Tip guma Polu slikovi
Prednji naplatak MT: 3.5 × 15
Zadnji naplatak MT: 3.75 x 14
Prednja guma 120/70-15
Zadnja guma 140/70-14
Prednje kočnice Disk
Zadnje kočnice Disk
Kočioni sistem Dvokanalni ABS
Sistem osvetljenja LED
Baterija
Homologacija EU Euro 5
Finalni pogon

Karakteristike i slike su pokaznog karaktera, proizvođač zadržava prava da specifikacije motora budu drugačije od prikazanih na oficijalnom sajtu.